سیستم اعلام حریق

۱۱ بازديد

تست سیستم اعلام حریق در یک ساختمان، آغاز یک حادثه را اعلام کرده و ما را از وقوع آن باخبر می سازد. امروزه با پیشرفت تکنولوژی خود این سیستم می تواند به صورت اتوماتیک تجهیزاتی چون بارنده های خودکار اسپینکلرها را فعال کند. این سیستم می تواند شروع به اطفا حریق کند و در کنار آن به ایستگاه آتش نشانی معرفی شده، حریق را اطلاع دهد.

سیستم اعلام اولین دریافت کننده هشدار حریق است و وجود و اطمینان از صحت آن اهمیت دارد. در ادامه به معرفی طریقه ی استاندارد تست سلامت این دستگاه ها خواهیم پرداخت. معتبرترین و رایج ترین استاندارد های سیستم های اعلام حریق ، BS و NFPA می باشند که در خصوص نصب، راه اندازی و نگهداری سیستم های مذکور به طور مفصل توضیحاتی را ارائه می نمایند.

اعلام حریق

به طور کلی سیستم های کشف و اعلام حریق یا به اختصار سیستم اعلام حریق، به مجموعه‌ای از تجهیزات الکترونیکی گفته می‌شود که وظیفه آشکارسازی حریق و محل یا زون حریق را در اماکن مختلف بر عهده دارد.

این سیستم، زمانی که آتش (حریق)، دود، حرارت و … بوجود می آید شروع به کار می کند و آژیر یا چراغ چشمک زن خطر را به کار می اندازد. بدین ترتیب به ساکنین محل هشدار می دهد تا بر این اساس مقدمات عملیات اطفاء و در شرایط بحرانی تخلیه افراد و ساکنین انجام پذیرد و همزمان با آن سناریوهای کنترلی نیز انجام شود.

سیستم اعلام حریق

ﺑﻪ ﻣﺠﻤﻮﻋﻪ ﺗﺠﻬﯿﺰات ﺷﺎﻣﻞ آﺷﮑﺎرﺳﺎزﻫﺎ, ﻫﺸﺪارﻫﺎ, درﮔﺎه ﻫﺎی ارﺗﺒﺎﻃﯽ, ﻣﺮاﮐﺰ ﮐﻨﺘﺮل و ﺗﮑﺮار ﮐﻨﻨﺪه و ﺳﺎﯾﺮ ﺗﺠﻬﯿﺰاﺗﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻧﻮﻋﯽ ﺟﻬﺖ آﺷﮑﺎرﺳﺎزی و ﻫﺸﺪار ﺣﺮﯾﻖ و اﺟﺮای ﺳﻨﺎرﯾﻮی ﻋﻠﺖ و ﻣﻌﻠﻮل ﮐﺎرﺑﺮد دارﻧﺪ ﺳﯿﺴﺘﻢ اﻋﻼم ﺣﺮﯾﻖ ﮔﻔﺘﻪ ﻣﯽ ﺷﻮد.

به طور کلی سیستم های اعلام حریق به ۲ نوع  سیستم اعلام حریق متعارف و سیستم اعلام حریق آدرس پذیر تقسیم می شود.

 

۰ ۰
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.